Hoe blijft een tafelkleed op zijn plek liggen?Je kent het misschien wel, het is lekker weer en jij en je gezin genieten daar heerlijk van buiten de deur. Je gaat op een tuinstoel zitten en legt een tafelkleed over de tuintafel. Je zet een glas drinken neer voor iedereen en voordat je het weet waait er een klein windje langs en vlieg je tafelkleed over de tafel, over de glazen. Dit gebeurt steeds weer opnieuw. Het kan erg vervelend zijn. Natuurlijk kun je de glazen verspreiden over de tafel om ervoor te zorgen dat er geen groot stuk van het tafelkleed over de tafel heen waait, maar ook dan zorgt het al gauw voor irritatie. Gelukkig is er een oplossing.

Er zijn speciale tafelkleedgewichtjes ontworpen om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen. Het werkt heel simpel, je hangt, verspreid rondom de tafel, een aantal tafelkleedgewichtjes op. Dit zijn hele kleine gewichtjes, vaak in leuke vormen, die voorkomen dat het tafelkleed opwaait. Ideaal, en het ziet er nog leuk uit ook! Bij Hiptafelzeil.nl vind je dit soort tafelkleedgewichtjes bijvoorbeeld in de vorm van diverse fruitsoorten, slippers en mooie stenen. De tafelkleedgewichten worden gebruikt bij men thuis, maar ook bij terrassen aangezien ook daar het probleem met een opwaaiend tafelkleed regelmatig voorkomt.


Andere oplossing; tafelkleedklemmen


Ook tafelkleedklemmen kunnen gebruikt worden om te voorkomen dat het tafelzeil opwaait. Tafelkleed klemmen worden al vaak gebruikt om verschuiving van een tafelzeil te voorkomen. Je ziet dit veel bij restaurants en caf├ęs. Dit soort eenvoudige klemmen kun je ook thuis gebruiken. Het zijn vaak transparante klemmen die niet daardoor niet heel erg opvallen. Ze zorgen wel voor veel gemak. De tafelzeilklemmen voorkomen dat het tafelzeil opwaait, maar ze voorkomen ook dat het tafelzeil verschuift. Ideaal met kleine kinderen in huis die graag aan een tafelkleed trekken, met alle gevolgen van dien. Met tafelkleedklemmen los je dus twee problemen op! Ook deze klemmen vind je in het assortiment van Hiptafelzeil.nl

Geef een reactie